Tagga hemtenta..

Allmänt / Permalink / 0
.. Eller inte! Idag har vi redovisning på grupparbetet, och antingen blir det efter den eller imorrn som vi får hemtentan. Den har sedan deadline nästa tisdag kl 23:55. xp När jag pluggade programmet för litteraturvetenskap och kreativt skrivande så fick vi alltid veta vad hemtentan skulle vara redan i början av kurserna så man fick god tid att förbereda sig, är därför inte van att inte vara förberedd. xd Men he blir nog bra ändå!
Dessvärre måste jag skippa D&D den här helgen då jag inte vet hur mycket tid jag måste spendera på hemtentan ännu, och jag är en sån person som hatar att skjuta upp saker till sista minuten. Sist jag gjorde det var för ett halvår sen ungefär då jag skulle skriva en hemtenta på kursen litteratur och genus, men tur som var så fick jag ändå VG (högsta betyg på universitets-nivå) på den hemtentan, haha!
 
Efter denna kurs så kommer vi läsa en kurs som handlar om folkbibliotek och skolbibliotek, spännande! När jag pluggat klart denna utbildning vill jag helst jobba inom folkbibliotek, det vill säga stadsbiblioteket på Väven, till exempel, eller universitetsbiblioteket, men kan även tänka mig att jobba på skolbibliotek. :)
 
Som vanligt bjuder jag på lite bilder, men dessvärre blir det inte så mycket eftersom jag blivit dåligare på att ta bilder nu för tiden. xd Hur som, ha de gött!
 
9 september, åt lunch med några i klassen och pluggade sedan med dom :)
 
13 september, woop woop!
 
15 september, tur att jag blev en av de många på universitetet som inte var smittad av corona. xp
 
Från fredags, jag och Anton åt på Mariehems restaurang och hade det sedan chill resten av helgen, dessutom hängde vi med en polare å. :)
 
Självis från sommar 2018, fifan vad jag älskar min skinnjacka men suger att det inte är många gånger man kan använda den under året.
Till top