Uppdatering om resten av augusti

Allmänt / Permalink / 0
Är nu klar med första kursen för den här terminen, alltså om litteraturteori, woop woop! Kan verkligen säga att studierna har nu blivit mer av ett arbete som kräver fett mycket tid, ibland även 9 timmar per dag, och kommer se ut så resten av den här terminen! Får se hur vårterminen blir. :p
Nu på onsdag börjar andra kursen som handlar om "magisk akademisk realism", kan uppdatera mer utförligare vid ett senare inlägg om vad det är haha, men är en förberedelse inför C-uppsatsen då vi ska analysera ett verk och producera en vetenskaplig skriftlig text som jag har förstått det. :)
 
Förutom att plugga varje dag, mer eller mindre, har jag senaste tiden festat, varit på födelsedags kalas, sett på bio med Anton, ätit på restauranger och läst böcker. Sen har man väl även varit nära på att få sammanbrott pga all stress med plugget 24/7, men har inte gått in i väggen i alla fall heheh!
 
Btw så vill även Anton hälsa att han är fett cool! xd
 
Bjuder på bilder från resten av augusti:
 
Från 16 augusti, jag och Anton drog på en spelhall på kvällen med hans pappa och kompis Lars :)
 
 
Vi(jag, Anton å Lars)hängde sen hos mig en stund och sen blev de krogen :)
 
Eftersom någons ansikte råkade komma med i bilden så fick jag lov å göra de bästa av situationen, det vill säga; måla över ansiktet! Fint de blev ändå hihi
 
18 augusti, dagen innan var jag i stugan och åt surströmming, å den här dagen var jag och Anton å kollade på kattungarna, alltså Tyrs barn :)
 
19 augusti, lol xp
 
Unnade mig detta! :)
 
20 augusti, woop woop!
 
23 augusti, hahah
 
Från samma kväll, skills xp
 
24 augusti, underbaraste pojkvännen bjöd på tårta i efterskott(då jag fyllde år några veckor innan)! :)
 
25 augusti, haha demon katt xd (skoja ba)
 
27 augusti, woop woop! Är sjukt nöjd! :)
 
28 augusti, haha xd Vi drog på födelsedagsfika hos några släktingar till Anton :)
 
29 augusti, vi kollade på kattungarna :)
 
 
30 augusti, vi åt god mat å spelade bowling :) Dock sné bild xd
 
31 augusti, jag hade jobbat på "Load up North" på Nolia, och sen träffades jag och Anton hos mig å drack vin, sen drog vi på ett event, grillade och festade på kvällen :) Helt underbar dag!
Till top