Tagga nyår

Allmänt / Permalink / 0
Om ett dygn är det nytt år, känns awesome. :) Mina planer än så länge för 2018 är bland annat att en kompis, Andreas, från Vänersborg kommer till Umeå(nämnt det tidigare också), ska även fara till Luleå och Stockholm har jag tänkt, kanske resa iväg utanför Sverige också men inget spikat ännu, dock hade det varit fett roligt. :) Nästa termin, som börjar den femtonde Januari, kommer vi börja studera om 1900-talets litteratur, som modernismen och barnböcker till exempel. Taggar inför nya året i alla fall! :)
 
Hela veckan, sen jag sist uppdaterade, har jag jobbat, hängt med kompisar, shoppat och igår blev det fika med släkten och familj innan jag drog på kvällspass. :)
På bingon är det numera öppet till kl 12 på fredagkvällar, så igår slutade jag kl halv 1 på natten, sen började jag imorse igen runt kl 10 på morgonen och slutade 18.30. xd Jobbade även kvällspass tisdag, onsdag och torsdag. Dock är jag förkyld som gör att jag sover mindre, är mer trött och seg i huvudet, men har ändå gått bra att jobba trots allt. :)
På tal om jobbet så är det mesta nytt i hallen. Namn, spel, brickor och sånt har bytts ut från och med igår, så det heter numera "Bingoringen"! :)
 
Hur som så kommer nyår firas med kompisar, dricka, god mat och festligheter. Jobbar dock kvällen efter från kl 15-23, men lär nog gå bra ändå. :p Är sen ledig hela veckan så tänkte spendera den med att skriva så mycket som möjligt på uppsatsen, förhoppningsvis snart bli klar också, då plugget sen börjar igen den åttonde. :)
 
Då jag sov runt 5 timmar inatt och jobbat hela dagen så är jag fett trött och mitt huvud tänkte dejta kudden(det vill säga; jag tänker sova nu). Ha de :)
 
Från tisdags, käkade på Utopia med Josefin och strosade sen omkring på stan innan jag drog på jobb 15.30 :)
 
I torsdags blev det Waynes med Elin, även shopping senare(kan lägga upp bild på det jag köpt i ett senare inlägg), och sen kvällspass på jobbet :)
Till top