Plugg å åter plugg

Allmänt / Permalink / 0
Har deadline nu på söndag i genus kursen, vi ska då analysera en dikt av Karin Boye utifrån ett psykologiskt perspektiv. :) Hade även deadline i måndags i genus kursen, analyserade då boken "Pojkarna" utifrån en queer läsning. Nästa deadline i den kursen är 11 maj, vi ska då göra en skev läsning av ett valfritt litterärt verk, vi kan välja mellan "Vegetarianen" av Han Kang, "King Lear" av William Shakespeare eller "Heptameron". :)
Till helgen är det än så länge inga större planer, kanske bli en sväng till stugan och om de blir fint väder så ska kanske jag och Anton grilla! :) Nästa helg är det Valborg och då ska vi festa med kompisar, dock oklart om vart vi ska vara ännu. :p 
Utöver plugget osv så har vi, alltså jag och Anton, spelat mycket Diablo 3 på sistone(när vi haft tid). Ibland spelar vi även det med nå polare, woop woop! Snart kanske vi börjar spela Grim Dawn istället, får se. :)
 
Ska nu fortsätta plugga, sen blir de kanske å spela lite å käka middag, ha de gött :)
 
9 april, jag och Anton festade med nå polare :)
 
 
 
11 april, firade påsk med Anton och familjen. Först blev de fika i stugan, sen grillning på haschboda :p
 
 
14 april, klippte mig kortare och färgade om det till mer rött igen :)
 
Resultatet :) (skitig spegel men whatevs)
 
15 april :)
 
17 april, perfekt date med detta å tv-spel :) (egentligen är pizza dåligt för mig då jag har gallsten, men om jag ba äter det nån gång då och då så går det bra)
 
18 april, he blev jättegott :)
 
Selfie från sommaren 2018 :p
Till top