Ah men tjäna bloggen

Allmänt / Permalink / 0
Ska alldeles strax sova så man håller igån dygnsrytmen, tänkte bara skriva här först. :) Idag var jag på campus i princip hela dagen och hade grupparbete. Det är ju så att nu på onsdag har vi responsen på essäerna och det kommer vara mellan kl 9-16, så en hel dag! Totalt är vi 4 grupper i klassen, och varje grupp har ansvar för en annans grupp, osv. Så idag gick vi igenom den gruppen vi har ansvar för och analyserade deras essäer, tur som var så blev vi klara, så imorrn är jag typ ledig. xd Dock tänkte jag ändå läsa de övriga i klassens essäer så man lättare kan hänga med på alla responser på onsdag haha, och även börja arbeta med metatexten.
Imorrn tänkte jag även passa på att vika lite tvätt, städa, och kanske gymma. :p Ska senare på dagen även käka middag hos päronen. :) På tal om "päronen" så är det säkert några som undrat ba "eeh varför säger hon päronen för och inte föräldrarna?" och svaret på det är att jag tycker ba om att säga "päronen" istället för "mina föräldrar", eftersom det låter så gammaldags annars. Med att säga "mina föräldrar" så känns det som att man säger "fader och moder" istället för "farsan och morsan", om ni fattar vad jag menar? xd Så nu vet ni! :)
 
Annars i veckan så har vi inget på torsdag eller fredag på universitetet, eftersom deadline på slutgiltiga versionen för essän, och metatexten, är på fredag kl 17. Får se hur det går på responsen då och hur mycket som måste bearbetas helt enkelt. :) I helgen kommer jag jobba fredagkväll mellan 16.30-00.30, så är ledig både lördag och söndag. :)
Känner mig dock jävligt stressad över deadline på fredag, eftersom den är till kl 17 och jag ska vara på jobbet senast kl 4(eftersom jag börjar jobba halv 5)! Ska försöka sitta och arbeta med allt hela torsdagen dock, och går det inte ändå så får jag se om jag kan byta bort fredagspasset och istället jobba annan fredag den här månaden. Men tänker ändå positivt och hoppas att allt löser sig, trots att det kan köra ihop sig ibland!
 
Har även nu börjat se serien "Haunting of Hill House", som finns på Netflix, och än så länge är den riktigt bra! Dock är ju varje avsnitt över en timme lång, så hoppas jag inte blir för insatt i den då den tar upp rätt mycket tid av ens "vanliga" liv, som plugget tex. xp
 
Blev mycket text det här så låter bilderna tala för resten av inlägget, ha de gött folket :)
 
Från torsdags, trivs så bra i nya tröjan :)
 
Vi var på besök på VK på eftermiddagen och det var riktigt intressant faktiskt! Inte för att jag har planer på att jobba på tidningsredaktion efter plugget, men ändå intressant att se hur det är :)
 
Det var slut cirka kl 3 och jag passade då på att plugga lite :)
 
Blev sen middag hos päronen, hehe :) 
 
På VK har de en hylla med böcker som vi fick ta av om vi ville, så valde att ta med två böcker som verkade intressanta :)
 
Från fredagskvällen, blev inbjuden på en förfest på Ålidhem av min polare Simon, så drog dit :) Var från början tänkt att Simon skulle styra, men blev ändrade planer "i sista minuten" xd Hur som så var vi ett gäng på cirka 5 pers och blev en trevlig kväll! Jag försökte klä ut mig till en rockare men pallade inte gå all-in med utklädnaden dock xd
 
 
Haha Simons utklädnad, fyfan vad obehaglig!
 
Osäker på namnet xp
 
En polare till Simon hade denna, och jag ville ba fota eftersom den var så inihelvete äckligt läskig! Fick nästan mardrömmar av denna utklädnad xd
 
....................
 
Vi allihopa drog på en pizzeria på Ålidhem och käkade fyllekäk också :p
 
I lördags käkade jag även middag hos päronen, blev även fika, sen var jag så jävla bakis hela dagen och kvällen xd
 
Från söndags innan jag drog på kvällspass! En fördel med att det nu är snö är att jag kan börja använda vinterkängorna igen ;p
 
Från idag, nästan som att äta tacos fast ändå inte ;)



Till top