Bara för att hålla bloggen vid liv...

Allmänt / Permalink / 1
... Så skriver jag lite nu. Har pluggat på campus nu från kl 9-17.30, med pauser för mat och toa mest, och ska snart hem och packa då jag och päronen drar till Stockholm imorrn för att hälsa på syrran och hennes familj! :) Kan hända att jag skriver mer när jag kommit hem igen dock, men kommer inte hända när jag är där.
Kursen vi har haft nu har varit rätt svår men ändå handerbar, och har handlat om vi fått genomföra en egen undersökning och skrivit en akademisk text utifrån det. Sen ska vi även skriva en individuell reflektion som har deadline på måndag kl 23.55, woop! Samt är det redovisning om våra arbeten på måndag mellan kl 10-16. Så he blir en lång dag! Måste även sitta lite med plugget under helgen, alltså medan jag är i Stockholm då det finns tid för det, för att förbereda inför redovisningen. Som sagt så är man knappt ledig från plugget numera!
Och när jag ändå är inne på det så kan jag meddela att jag har även sagt upp mig från mitt deltidsjobb på bingon. Det gick inte ihop med studierna helt enkelt, då man även behöver få kunna vara ledig nångång också i livet. Nu menar jag dock inget illa menat om att vara en "workaholic", tycker man lixom om att jobba 24/7 och aldrig vara ledig utan endast leva för jobbet = kör hårt om man älskar det! Men jag har redan levt så, och det slutade med att jag nästan gick in i väggen efter några månader(tror jag även gjorde det om jag ska vara ärlig). För mig är det inte hållbart i längden, that simple! 
Dock är ju jobb viktigt, det säger jag inte emot eftersom annars hade jag inte pluggat så mycket som jag gör och dessutom jobba vid sidan om, men samtidigt finns det mer som livet har att erbjuda. :) Som att umgås med folk, resa, fira födelsedagar och högtider osv!
 
Till nästa inlägg bjuder jag på bilder från September, tills dess får det duga med en självis!
 
Från juni förra året :p
Till top