Taggar nya kursen

Allmänt / Permalink / 0
Idag hade vi introduktion för nya kursen som handlar om det vi pluggade i förra kursen, alltså litteratursociologi och förlagskunskap, och hur det fungerar ute på "fältet", alltså i praktiken. :) Tex på föreställningar, bokcaféer, media, mässor(ltyp Littfest), bibliotek osv. Kursen går ut på ett stort grupparbete, där vi i gruppen ska välja aktör/studieobjekt i Umeå och analysera dess litterära värde, hur det skapas och så. Därmed är det väldigt fritt, men samtidigt krävs mycket arbete. Vi måste tex välja egen litteratur att hämta fakta från, kan även hända att man måste göra intervjuer(beroende på vilket objekt man valt).
Min grupp har valt bokcaféet på Pilgatan, så blir att hänga mycket där under den här kursen! xd Det kommer därför inte bli någon riktig tenta på den här kursen, utan det är grupparbetet som är fokus, också ska alla sen göra en individuell skriftlig reflektion i slutet av kursen. Ser dock fram emot den här kursen! :) Förra var intressant så blir roligt att fortsätta med det ämnet.
 
Helgen var jätte trevlig iaf! Jobbade fredagkväll till halv 1 på natten, och for sen till haschboda och sov, dock blev det att fara tidigt till Luleå på lördagmorgon så blev kanske 4-5 timmars sömn. xd Hur som så blev det en trip till "Teknikens Hus" där, åt god mat, och blev sällskapsspel! :)
 
Den här veckan var det deadline i måndags och jag hann bli klar med hemtentan i bra tid! Jobbade sen på bingon mellan 15-18 eftersom det krävdes att en till jobbade samtidigt(och det var personalbrist). Igår hade vi inläsningsdag inför nya kursen, och jag fikade även med Nadja en stund! :p Idag var det introduktionen som sagt på morgonen, och har pluggat och ätit sen dess. Imorgon har vi seminarie mellan 13-15, och på fredag är det grupparbete och även handledning.
Jobbar även på lördag mellan 09.30-18.30, då passet jag egentligen hade på söndag blev bytt mot lördagen. :) Så söndagen blir enda dagen jag är ledig i veckan, woop woop! Ska även umgås med folk i veckan. :p
 
Ska nu mot Systembolaget och köpa inför helgen, sen hem och äta, ha de gött folket :)
 
Från fredags :) Var på haschboda under dagen för att lämna väskorna osv, åt även lunch då med farsan och pluggade lite :p
 
Från lördags, go frukosten :)
 
Var första gången man var där och var en rolig upplevelse :)
 
 
 
Tobbe och Teodor byggde ihop den! :)
 
Me likey!
 
 
 
 
Från söndags, go fika! :)
 
 
 
Från igår :)
 
Nackdelen med min lilla etta! Och inte gör det saken lättare då man inte når till taket för att kunna sätta upp brandvarnaren igen, så måste alltid be om hjälp av någon som kan fixa de xd Jag som vill vara strong and independent, jo tjena men är inte lång iaf!
 
Woop woop!
 
Från idag, woop woop!
Till top