Men tjenare bloggen

Allmänt / Permalink / 0
Har pluggat på campus sen typ kl 9 imorse, så är över 6 timmar nu som jag varit här, hehe. xp Vi har ett stort seminarie imorrn mellan 13-16 inom litteratursociologi, där vi ska gå igenom 6 olika texter/essäer i en bok vi har som kurslitteratur. Varje grupp "ansvarar" även för 1 text var där vi ska först ge en introduktion om texten, och sen komma med en fråga. Individuellt ska man även sammanfatta alla texter för sig själv och reflektera över dom. Så igår satt jag hela dagen och pluggade igenom texterna, tog ett tag men så länge det blev gjort så. xp
Idag har jag pluggat inför föreläsning vi har på tisdag då vi ska börja med förlagskunskap, woop woop! Till grupparbetet så har min grupp även valt en bok, så har även läst den när jag haft tid över. :)
Efter det här inlägget ska jag läsa klart det vi ska ha på tisdag, vilket inte är så mycket kvar av, sen ska jag på stan och köpa en bok, och sen hem och fixa middag. :p
 
Nu i helgen jobbar jag söndagkväll, vilket är mellan 16-23 i vanlig ordning, också fyller även min farsa år så blir att käka hos päronen. :) Sen får man se vad som mer händer!
 
Sorry för att jag varit off på sistone, alltså från bloggen, men varit så mycket annat med plugget bland annat så har ba inte orkat eller haft tid. Så småningom blir det väl bättre i guess.
 
Bju på lite bilder, ha de!
 
Sné bild från helgen(osäker på dag)då jag fixade god kycklingsallad :)
 
Från lördags, blev en sväng på gymmet! :) Sen i övrigt blev de lugn helg
 
Hittade denna på Instagram, så är INTE min bild, och den är så klockren!
 
Träffade Wing igårkväll på Espresso House, var väldigt trevligt :)
 
Från idag, brukar sällan köpa lunch numera på campus men ibland så! :)
 
Det som står på tröjan är btw "Almost Famous" ;)
Till top