Snart klar med ännu en hemtenta

Allmänt / Permalink / 0
Sitter just nu på campus och skriver på hemtentan. Den har deadline nu på onsdag kl 23:55, och då jag jobbat i princip hela helgen så är jag ganska så stressad, men förhoppningsvis är den snart klar. :) Har skrivit klart om "Sargassohavet" och dikten "Ryggradsflöjten", samt beskrivit hur de och "Lolita" hör ihop med modernism och postmodernism. Så jag har kvar att skriva om "Lolita" och till sist ska jag göra en jämförelse mellan alla verken. Kan förstå om det låter komplicerat. ;)
 
I helgen jobbade jag fredagkväll, sen litegrann på lördagen mellan 15.30-18.30, och igårkväll. Då jag var ledig passade jag på att plugga och chilla. xd Nu under veckan är jag ledig, och imorrn är det redovisningar hela dagen mellan 10-16 om våra grupparbeten, sen på fredag drar jag och päronen till Luleå och hälsar på brorsan och hans familj. :p Vi kommer hem sen på söndag igen. :) Ska även se "Fifty Shades Freed" på torsdag på bio med Jossan, taggar! :) Om en vecka börjar ny kurs på den här terminen, lär bli spännande. xd
 
Vet att jag inte skrivit det här tidigare, men min katt blev såld för några veckor sen. Då både jag och mina päron är borta många gånger per år, både i Luleå och Stockholm, ibland utomlands, så kan det ibland vara svårt att ha kattvakt, så det funkade inte. Hon bor numera i Vindeln. :)
 
Från tisdags :)
 
Från onsdags hehe xp
 
Nackdelen att bo i Norrland - kall jävla väder 24/7
 
Standard mellanmål xp Man måste ju hålla sig i form ;)
 
Från lördags hehe, på helger är det ok att bortse från formen xp
 
Har en ny mössa igen xd
 
Bju på självis å :)
Till top